h1

Klerofašista Kaczyński glorifikován až za hrob

10 dubna, 2010

V letadle zemřelo víc jak sto lidí, ale to nás příliš nezajímá, protože lidé ( včetně dětí ) umírají každou vteřinu. Pochopitelně věnujeme pozornost smrti polského prezidenta, protože je to významná osobnost. Je v pořádku, že se naše média věnují jeho smrti tak intenzivně, ale o jejich ubohosti opět svědčí neobjektivní glorifikace oběti nehody.

Lech Kaczynski inspiroval mnoho osob a nepochybně měl spoustu ušlechtilých vlastností, ale nic z toho neomlouvá jeho zrůdnou nenávistnost a štváctví vůči polským homosexuálům. Poslký prezident takto mnohokrát otevřeně plivnul do obličeje obětím polského klerofašismu i německého fašismu včetně těch polských. Sem tam to by stálo alespon za letmé zmínění, i když se má o mrtvých mluvit jen v dobrém. Jinak vyjadřuji soustrast všem pozůstalým včetně rodin polského prezidenta a jeho chotě.

5 komentářů

  1. No Vy jste dobře vypatlaný hovado.


  2. vy jste skvěle retardovanej sráč


    • Mažu, mažeš, mažeme 😀
      Prubněte někdy místo cenzury autocenzuru, posílíte mír 🙂


      • Na vyjadření vzájemné nenávisti bohatě stačí dva řádky v každém přípsěvku, nehodlám vašimi sladkými poklonami zaplácat celý blog 😉


  3. Toto je bohužel fakt, který se médiím nehodí do krámu, tedy je ignorován. Vždyť přece když pláče celé Polsko a přilehlé země, Blesk a jiné plátky sdílí jejich bolest a pláčou také. A tak všichni vyjadřují solidaritu, i když půlka z těch lidí pomalu ani nevěděla, jak se polský prezident jmenuje. Jakékoliv negativní informace budou zadupány do země. Takhle to hold na světě chodí.



Napsat komentář